Wednesday, June 19, 2024

Valg af den bedste regnskabsmedarbejder til din virksomhed

Det er et vigtigt valg at vælge og ansætte den rigtige regnskabsekspert eller bogholderi for din virksomhed, uanset om den er stor eller lille. Meget få personer ved, at praktisk talt alle kan oprette sig i organisationen samt fremme og også mærke sig selv som en regnskabsprofessionel.

Lige her er nogle afgørende elementer, du skal tage hensyn til, når du skal identificere hvilken regnskabsprofessionel at bruge, hvis du er baseret i Storbritannien:

Credentials.

De legitimationsoplysninger, du skal søge, er Chartered eller en Chartered Qualified Book-keeping metode. (Mens enhver person kan kalde sig en regnskabsprofessionel, er det kun personer, der har bestået strenge faglige eksamener, der kan kalde sig chartered).

Chartered Accountants eller Chartered Qualified ved bestået vurderinger fastsat af Institute of Chartered Accountants i England og også Wales (ICAEW) eller omvendt Organization of Chartered Licensed Accountants (ACCA).

ICAEW er det største specialiserede revisionsorgan i Den Europæiske Union med over hundrede samt femogtyve tusinde medlemmer. ICAEW’s legitimationsoplysninger er anerkendt i hele verden som en troværdig servicekvalifikation. Efter at have bestået denne evaluering kan instituttets medlemmer kalde sig Chartered Accountant samt at gøre brug af bogstaverne ACA eller FCA, hvilken de benytter sig af afhænger af den mængde erfaring medlemmet har samt længden af abonnementet.

ACCA anvender den faglige kvalifikation Chartered Certified Accounting, som bærer bogstaverne ACCA eller FCCA.

Certificerede revisorer skal vedligeholde deres viden for at sikre, at den er ajourført. Derfor deltager medlemmerne i løbende ekspertudvikling eller CPD (Continuing Expert Advancement). Dette ligner forskellige andre erhverv som f.eks. landmænd. CPD behov typisk medføre en masse timer årligt fremme ens forståelse samt kan opnås gennem en række forskellige tilgange, herunder selv forskning undersøgelse, deltage i kurser eller workshops. Hvis størstedelen (typisk 75 %) af ejerne eller kompagnoner i et revisionsfirma har opnået juridisk status, er firmaet kvalificeret til at kalde sig “Chartered Accountants”.

Mens det er frivilligt at anvende en statsautoriseret revisor til dit regnskab, skal du i Storbritannien, hvis din virksomhed eller dit firma har en omsætning over en bestemt begrænsning, have dit regnskab undersøgt. Revisionen af dit regnskab kan ikke desto mindre kun foretages af et firma af underskrevne revisorer.

Når du vælger, hvilken regnskabsekspert du skal bruge, bør du vælge fra en liste over revisorer, der har ekspertkvalifikationer eller er fra et firma, der er identificeret som Chartered Accountants, for at sikre, at dine økonomiske anliggender bliver behandlet og overvåget af fuldt certificerede medarbejdere.

Slags virksomhed

Du skal forsøge at vælge en type såvel som størrelse af regnskabsteknik, der passer til din service. Hvis du er en international virksomhed, er et lille lokalt bogholderi nok ikke det rette valg. Også en lille til mellemstor virksomhed (SMV) med en lille omsætning eller en nystartet virksomhed vil højst sandsynligt ikke få den mest effektive løsning fra et globalt bogholderi.

Et væsentligt aspekt, som du skal huske på, er, at det firma, du vælger, skal have mulighed for at passe til dig, efterhånden som din virksomhed vokser. Så når du vælger et bogholderi, skal du vælge et firma, som har kunder, der er større end dig, så de har erfaring med at arbejde med virksomheder i den størrelse, som du har tænkt dig at ende med at blive. På samme måde, mens skattevejledning er bogholderiets brød og smør, leverer de fleste bogholdere nu en bred vifte af tilknyttede administrationsfunktioner og også evaluering for at hjælpe dig med at træffe informerede valg om, hvordan du skal indramme og udvide din virksomhed. Disse tjenester kan være en fantastisk fordel for personer, der planlægger at udvide deres virksomhed.

Den forskellige andre ting at tjekke er bogføringsfirmaernes specialområde. Den betydelige indikere kigge efter er, om de i øjeblikket arbejder for sammenlignelige tjenester fra den meget samme sektor.

Individualitet

Hvis man ser bort fra ekspertisen, skal man have et individuelt forhold til sin regnskabsekspert. Uden dette vil det være sværere at komme videre med dem. De mest effektive regnskabseksperter vil interessere sig for din virksomhed og for erhvervslivet som helhed. Husk ligeledes på, at din revisor driver sin egen virksomhed samt vil helt sikkert have haft behov for at tage fat på en række af de bekymringer og problemer, som du helt sikkert vil støde på i løbet af dine daglige organisationsopgaver. Din revisors evne til at skabe kontakt med dig og udveksle oplysninger om, hvordan du skal håndtere tingene, vil helt sikkert være et fantastisk aktiv for dig og din virksomhedsorganisation. Der vil alligevel være omstændigheder, hvor din revisor vil have brug for at informere dig om, at du laver fejl, eller at der er noget, som du skal tage dig af. Hvis du har fælles respekt for hinanden, vil denne procedure være meget mindre kompliceret. Husk på, at din regnskabsprofessionel vil helt sikkert gavne dig som en del af dit team og også forsøger at garantere, at du gør det godt

Innovation.

Der var engang, hvor alle regnskaber blev lavet i hånden i journaler. I dag er dette næsten ualmindeligt. Ligeledes er det i dag normalt at opdage, at flere firmaer vil føre deres regnskaber på rimeligt let anvendelige softwareprogrammer. Hvad du ikke desto mindre skal inspicere er, at dit bogholderi kan godkende de elektroniske dokumenter i deres system. Ligeledes, hvis de har brug for dataene ved hjælp af en ejer y software program system er dette mosting sandsynligt at involvere dig købe software til at være egnet med dem. Elektroniske dokumentovervågningssystemer er ved at blive et stigende antal populære. Der findes ligeledes systemer, der giver dig mulighed for at gemme kopier af dine dokumenter på fjernservere, som du så kan give din regnskabsmedarbejder adgang til. Dette muliggør hurtigt overførsel af oplysninger, hvor det tidligere kunne have taget dage, med den fordel, at din regnskabsmedarbejder kan reagere hurtigere og langt mere effektivt.

Henvisning.

Mange personer er afhængige af individuelle anbefalinger, når de skal vælge en regnskabsekspert. Stort set alle organisationsnetværksgrupper har en regnskabsprofessionel med i gruppen, fordi de forstår, at de individuelle henvisninger, der kommer fra disse netværksgrupper, skaber gode kundeemner. At vælge en regnskabsekspert via forslag giver dig en betydelig mængde tillid i forhold til at vælge en regnskabsekspert fra telefonbogen eller fra en annonce på nettet. Spørg efterfølgende alle nære venner eller kolleger i organisationen om hvilken revisor de benytter sig af 9eller ikke ville benytte sig af!) og også årsagerne til det. Spørg ligeledes forskellige andre eksperter du kommer i kontakt med, såsom tilsynsførende i finansielle institutioner eller advokater om enhver form for information de har om revisionsfirmaer.