Wednesday, June 19, 2024

Udnyttelse af sociale medier til fremme af nystartede organisationer

Hvis du planlægger at introducere en start-up service eller har faktisk for nylig startet en, har du muligvis stødt på et væld af oplysninger om at udnytte sociale medier til at fremme en virksomhed. Selv om der er mange sociale medier individer i hele verden, omkring 900 utallige dem, er det meget let at blive revet med af tallene. At finde de rigtige sociale sider til at promovere din virksomhed for at øge dens muligheder er afgørende for organisationens succes, og det er her du bør fokusere din indsats.

Hvad engagement på sociale medier udretter for service

Sociale netværk har grundlæggende at gøre med engagement med deling, hvilket for virksomhed indikerer at målrette dit produktsortiment, dine indlæg eller dine løsninger på at engagere en potentiel kunde eller klientbase. Samlet set er elementer, tjenester og også korte artikler kendt som materiale, og også det er via at bruge top kvalitet indhold, at succes via jeres kanaler kan opnås. Sociale medier har omkring 900 millioner brugere verden over, og dækker enhver emnesort du kan tænke dig. Udover at involvere en mulig kunde samt kundebase eller læserskare, er sociale medier ligeledes velegnet til søgemaskineoptimering. Sociale medier er en one-of-a-kind layout, da det hjælper dig med at annoncere dit materiale direkte til dit publikum, og også efterfølgende det producerer hjemmeside trafik ved hjælp af personer deling dit indhold med andre, samt gennem søgemaskineoptimering. Muligvis endnu vigtigere end dette, ikke desto mindre, sociale medier med sine online evalueringer hjælper en virksomhed opbygge tillid, og også næsten hver brand navn du kan overveje bruger sociale netværk derfor. Tænk på dette: du støder på to virksomheder, der tilbyder nøjagtig de samme løsninger; den ene har 250 Facebook suches as, den forskellige andre 43 – hvilken ville du vælge? Så uanset om du er en online-butik, en associeret markedsføring professionel, levere en løsning såsom undervisning, eller køre en nyhed hjemmeside, sociale medier sites kan hjælpe dig med at opbygge din virksomhed online. Google anslår, at i 2015 vil britiske kunder helt sikkert have erhvervet ₤ 40 mia. af tjenester og produkter online.

Populære sociale netværkssteder og deres brug

At nå at få fat i subtiliteterne i de sociale mediers funktion til at fremme din virksomhed kan skabe mere end sin rimelige andel af migræne. Lige her er en liste over en af de mest foretrukne sociale netværk hjemmesider og også deres anvendelser:

Facebook er overvejende til deling. Det kan være produkter, korte artikler eller tjenester. I bund og grund er det til at dele dit materiale med så mange mennesker som muligt.

Twitter handler om at dele information om alle slags emner. Lad ikke ord nyheder få dig til at føle, at det ikke får emner. Nye produktlanceringer, helt nyt udbud klar til at blive solgt – Twitter gavner alt dette.

Google+ forbliver i komponent en blanding af de to samt er blevet vigtig for seo om ikke andet.

Blog skrivning er en fremragende måde at præsentere information og også erfaring til din læserskare, klient og også kundebase, eller følgere. Det giver en fremragende måde at tiltrække besøgende på dit websted via internet søgemaskine.

YouTube har at gøre med at fremvise videoklip til et bredt publikum. Det bliver brugt af virksomheder til enhver tid til at markedsføre produkter og tjenester. Da YouTube er ejet af Google, har videoklip en tendens til at indgå fremtrædende på internetsøgemaskineresultater. Du kan også bruge YouTube-annoncerne til at skabe en sekundær indkomststrøm.

Pinterest og forskellige andre bookmarking-websteder er meget gode til at fremvise visuelle elementer. Hvis din virksomhed markedsfører noget online, om end det er en tjeneste eller et produkt, skal du garantere, at du uploader på Pinterest og så mange bookmarking-websteder, som du kan finde.

Sociale medier samt søgemaskineoptimering (søgemaskineoptimering).

Stor positionering på internet søgemaskine handler om særlig top kvalitet indhold, der er godt delt samt godt linket til fra forskellige andre websteder. Ved at dele dit materiale på sociale hjemmesider, jo større mulighed er der for at folk liker det på Facebook, retweeter det på Twitter eller deler pin’en på Pinterest. Links er vigtige permanent Søgemaskineoptimering og også udgivelse af dit indhold på sociale hjemmesider giver et weblink fra den sociale hjemmeside til din egen, og også i hver situation kan dette være målrettet til en detaljer webside. Med webside mener jeg en specifik vare, løsning eller skrivning. Dette sørger desuden for, at Google indekserer hjemmesiden. Det vil sige, at den inkluderer den i sin database, hvilket sikrer, at den kan findes på internetsøgemaskinen.Find de bedste sociale medier til din tjeneste.

For at finde de bedste sociale websteder, der passer til din organisation, skal du overveje, hvad din virksomhed forsøger at gøre. Hvis din virksomhed markedsfører tjenester eller produkter, så brug sociale websteder, der viser billeder og også videoklip for at tilbyde produktet. YouTube, Pinterest, Delicious samt Instagram er faktisk alle gode til at vise varer frem. Hvis du forbliver i markedsføringsspillet, skal du lave videoer af dine produkter, tage gode ekspertfotos og også få dem på disse websteder og sikre, at du forbinder billederne og også videoer direkte til materialet på dit websted. Hvis du sælger på eBay eller en associeret sælger, skal du forsøge at forbinde direkte til produktsiden, hvor en potentiel kunde kan købe det. Derudover skal du sætte produkterne på din Facebook-side, Google+ side samt Twitter. For tjenesteudbydere er der behov for et lidt anderledes spin på promovering af sociale medier sites, da en tjenesteudbyder oftest vil være midt i æstetiske sociale medier, og også tekstbaserede sociale sites. Dette sætter ligeledes på affiliate online marketingfolk. Hvis du kan, repræsentere dine løsninger med et billede eller symbol, og frigive billedet eller symbolet på de æstetiske hjemmesider. Brug videoklip til at vise dine løsninger – hvis du kan få anmeldelser fra kunder, ja, så er det guldsmuld. Udgiv jævnligt på din blog og tweet artiklerne sammen med forståelser lige ind i branchen. Denne involvering vil hjælpe konstruere tælle på med dine eksisterende kunder, vise dine evner, og hjælpe dig til at blive fundet af personer, der ønsker at ende op med at blive helt nye kunder.

Social Media Advertising.

Hvis du har budgettet til det, giver Facebook reklame på et click-through grundlag ligesom Google AdSense, eller det kan udnyttes til at tjene likes. Det er ofte en situation, hvor man skal eksperimentere. For associeret reklame og markedsføring indtjeningsstrømme, vil klik-gennemgange sikkert udsætte brugeren for din overskudsstrøm, mens et like vil garantere hver eneste gang en opskrivning eller et nyt produkt offentliggøres, at de vil blive uddannet. Det er eksperimentering og synes også at fungere godt for nogle virksomheder, men andre har faktisk mistet troen på det.

Konservering tid.

Nu har du muligvis gættet, at opdatering af sociale sider, især hvis du udgiver en masse dag-til-dag indhold, er en indsats. Større virksomheder bruger enkeltpersoner til at gå på toppen af det, noget mange start-up virksomhed ikke har budgetplan eller tid til. Det er muligt at automatisere dine sociale konti opgradering opgradering gør brug af automatiserede syndikering websteder.

En metode til sociale medier.

Trin 1: Producer en Facebook-side, Twitter-konto og også Google+ side for virksomheder.

Disse har deres anvendelser på trods af typen af organisation, og alle hjælp væsentligt med SEO. Garantier, at du udvikler forretningswebsider på Facebook og Google+. Dette holder dine individuelle detaljer og helt sikkert sociale netværk liv skjult fra dine klienter eller kunder, og det bruger langt bedre valg til at fremme en tjeneste.

Trin 2: Bestem sociale netværkssider, der er en af de mest vitale for din tjeneste.

Hvis din hjemmeside markedsfører varer, skal du lave en liste over alle de på internettet bookmarking og video hjemmesider du kan finde og også udvikle konti. Garantier, at du gør brug af Pinterest samt YouTube. Hvis din tjeneste er for løsninger, detaljer eller er for en associeret reklame indkomststrøm, ønsker du at sprede ordet på så mange måder som muligt. Brug blogging hjemmesider som Tumblr, Blog Writer og også WordPress.org til at distribuere din artikel og løsninger, og også forsøge at udvikle informationsindhold, hvis du leverer løsninger til at vise din kompetence inden for dit område.

Handling 3: Brug Social Media Site udstyr såsom “Hvis dette så det”.

‘ If this then that’ eller ifttt.com opdaterer automatisk dine sociale konti. Dette er enkelt at udvikle og fungerer også ved at syndikere informationerne på tværs af et væld af sociale websteder automatisk, så snart et websted er opgraderet. Dette sparer, som du kan tænke dig, en masse tid. Vær dog forsigtig og sørg for, at sociale websteder, der er tilpasset forretningen, f.eks. bookmarking-websteder for online-sælgere, vises lige som du ønsker, at de skal findes. Automatisk indsendelse har begrænsninger samt ofte links og billeder vises ikke som du gerne vil have dem til. Ikke desto mindre, og også specifikt til syndikering af indlæg ved hjælp af et RSS-feed, er det en stor tidsbesparelse for at fremme din virksomhed via sociale medier. Ikke alle sociale netværk kan syndikeres på denne måde, men de websteder, som ifttt.com syndikerer til, er værd at oprette konti på for at fremme din tjeneste. Jo flere sociale medier du uploader på, jo bedre.

Tip 4: Brug #hashtags.

Når du offentliggør dit indhold, skal du sikre dig, at du bruger korrekte #hashtags. Det vil hjælpe brugerne med at finde dit materiale, når de søger efter det. Så hvis jeg tilbyder dæk på ebay.com, er #dæk, #cartyres, #car, #car, #tyres godt, og også for sportsnyheder er #sportsnews, #football #cricket osv. godt

Trin 5: Når det begynder.

Når dit indhold begynder at ramme kloden på de sociale medier, skal du tjekke dine make up-kommentarer. Fokuser på de hjemmesider, du har anerkendt som væsentlige for din service samt reagere på forespørgsler samt bemærkninger. Når du reagerer, skal du forsøge at være hjælpsom samt ikke-bøvende, selv om analytikeren ikke er sjov. Professionalisme og pålidelighed går sammen metode.

Aktion 6: Engagement.

Twitter samt Google+ viser trending topics samt disse er populære emner folk gennemgår. Det fortjener at udføre den mærkelige Twitter-søgning for at se, hvad enkeltpersoner taler om med hensyn til din virksomhed, og også at gøre en betaling til diskussionen. Dette er en fremragende måde at skabe forbindelser og også med lidt held opnå endnu mere succes.