Wednesday, June 19, 2024

3 grunde til, at services bør flytte Dynamics General Practitioner til Organization Central

Hvad er Company Central, og hvorfor skal vi overveje det?

Dynamics 365 Business Central er et ERP-system til mellemmarkedet fra Microsoft, som er den opdaterede version af det ærværdige Microsoft Karakteristik NAV. Business Central versioner 13 og 14 kørte virkelig i NAV klient softwareprogrammet, på grund af at det faktisk var det samme produkt.

For de kunder, der har General Practitioner eller Terrific Plains, kan de måske genkende navnet Dynamics NAV som et søskendeprodukt til Characteristics GP. NAV-systemet, der blev beskrevet som Navision, er et fremragende ERP-system for små og mellemstore virksomheder (SMB). Microsoft definerer dette som virksomhed på op til 250 computersystemer.

Microsoft sammenlignede almindeligvis de to elementer som værende solgt lige ind på det samme marked. De betragtede dem som mid-tier sis-produkter. Sandheden er, at GP nogle gange blev tilbudt til virksomheder, hvor bogføringsbehovet var mere sofistikeret end det, som NAV kunne klare. Det omvendte var tilfældet inden for forsyningskæde og produktion.

Dynamics GP til Service Central? Det afhænger af din virksomhed

Vores erfaring er med karakteristika NAV eller karakteristika 365 Company Central i produktion og supply chain. Det er vores idé, at det giver rigtig god mening for disse virksomheder at flytte fra Great Plains til Dynamics NAV/Business Central.

Omløbs- og også produktionsmulighederne i Characteristics Service Central er (efter vores mening) simpelthen en smule bedre end Great Levels. Dette er specielt reelt, når addon produkterne til BC er medregnet. Virksomheder i dette rum, der vælger at gå fra Characteristics General Practitioner til Organization Central, vil være ret tilfredse med deres beslutning. Systemets evner er bedre tilpasset deres behov.

Hvis du kører Dynamics GP i en ekstra økonomisk kompliceret indstilling bliver tingene ekstra kompliceret. Kernefunktionaliteten i regnskab er meget mere kraftfuld, hvis du har brug for de flerstrengede godkendelsesprocesser, der kører ud pakke i Great Plains. Hvis du har anlægsgradcontrollere, der overvåges af afdelingsgradcontrollere samt eventuelt dette ruller op til en virksomhedsgruppe – General Practitioner understøtter dette.

Kapaciteten til at offentliggøre til subledgers og overlade endelig General Ledger uploading til gennemgang og også godkendelse er aldrig let tilgængelige i NAV / Business Central.

Sandheden er, at vi aldrig har set dette som en ønskværdig funktion i General Practitioner Det skyldes sandsynligvis, at vores erfaring er så begrænset inden for det rent økonomiske område.

3 Faktorer Karakteristik 365 Organization Central er opgraderingsvejen for GP.

For de virksomheder, der forbliver i det rigtige rum, vil vi helt sikkert påstå, at overgangen fra GP til Service Central er yderst fornuftig samt højst sandsynligt den rigtige vej at gå.

Business Central er ultra moderne samt er ved at blive købt kraftigt af Microsoft. Karakteristik GP vil blive opretholdt, men selv investeringerne i det er ofte for at gøre flytningen til BC lettere.

Der er ingen chance for at Microsoft vil købe at gøre GP til en cloud forberedt løsning, og der er ingen planer om at skabe de samme AppSource (Microsoft ERP addon shop) muligheder i GP. Leverandører af addon-programmer til almen praksis samles til Organization Central. Desværre er General Practitioner en teknologi i en blindgyde, hvis den ikke vil flytte til skyen.

Microsoft samt kompagnoner gør en reel indsats for at skære i udgifterne og gøre overflytningen meget let. Derudover kunne dette være en god mulighed for at genoverveje de problemområder i din tjeneste, som General Practitioner-systemet ikke tager sig af.

Hvis du er i produktion eller cirkulation, medmindre du godkender min komplicerede regnskab kræver beskrivelse, er du en vidunderlig kandidat til Company Central.

Måske har vi brug for Dynamics 365 Money and Operations?

Hvis du har brug for den komplekse regnskabsgodkendelse samt administrerer, som jeg diskuterer ovenfor, efter at du sandsynligvis har brug for at tage et kig på Microsoft Dynamics 365 Finance and Procedures produktet. Dette produkt er en hel del mere sofistikeret samt innovativ end Business Central. Det kommer med et prisskilt, der matcher, men generelt er disse meget indviklede krav mosting sandsynligt at blive opfyldt med F&O og ikke Business Central.

Bedømmelse

Der er en hel del meget mere, vi kan hævde om denne procedure, herunder diskutere udgifterne til denne opgradering; nogle af de automatiserede enheder, som Microsoft etablerer for at hjælpe; samt chancen for virksomhedens process re-engineering, som dette kan skabe.

Det vil vi lade være til senere.

Generelt er det absolut værd at tage et kig på opgraderingen til Business Central fra General Practitioner.